Cikgu-cikgu yang sedondon

Posted: 31 May, 2009 in Umum

Sudah lama tak update blog ni, sampai tak sempat nak upload gambar-gambar semasa hari guru. Pada pagi hari tu, semua guru mengenakan pakaian yang serupa, sedondon gitu.  Dikompangkan, berikrar, menyanyi dan kemudian macam-macamlah games yang diaturkan. Dah puas main (guru & pelajar lelaki main netball, guru & pelajar perempuan main futsal), makan pulak yang sedap-sedap. Alhamdulillah, terima kasih kepada yang sponsor jamuan, semoga bertambahlah rezeki.

Comments
  1. bekas pelajar sdary says:

    rindu dkt cikgu2 sdary.
    lagi2 cikgu 5 cemerlang 2008.
    thank you very much…

  2. salam…
    walaupun sy skg ni berada di SAB tapi sdary juga tetap di hati…
    cikgu2 sdary sye rindu sgt2…
    semua cikgu sdary dlm ingatan sya…
    i luv u all…

    • sdary says:

      Sekali sekala datang lah ke Sdary untuk lepas2 rindu. Sdary juga rindukan awak semua. Belajar rajin2, jaga nama baik diri, keluarga dan Sdary. Semua cikgu sayang awak Hafiza Suraya!

  3. batch2008 says:

    AWESOME…tue jer yg sy leh gambarkan selepas kuar dari sdary nie…
    hati mula mmberontak rindukan skolah lame….
    byk kenangan and memori berada di sana dengan ckgu yang best2 include sporting skali…
    biler masuk skolah bru means suasana baru…hati dan ingatan nie asyik teringat pd sdary…
    semuanya SDARY..pergi mana2 bhgian skolah tue teringat SDARY..lebih kureng semua bnda nak compare ngan SDARY…hurm I want back to sdary again….
    sdary takder tandingan nya ngan skolah yg sy baru masuk skunk nie…
    sdary is the best…sejauh mana hebat skolah yg sy tuntut skunk tue…i will still remember sdary for ever and never die…

  4. batch2008 says:

    abt ckg2 yg pakai baju SEDONDON tue memang smart sungguh..kalau boleh teroskan sampai bile2..biar ia kekalkan sbg satu tradisi skolah…nampak perpaduan antara guru2 dan keserasian antara warga guru dan sekolah….syabas sy ucapkan..SDARY byk berubah dan hampir mencapai visi & misi yg ingin dicapai…

    • sdary says:

      Thank you for your support. Cikgu2 Sdary memang sporting habis! Bagaimana pun pandai2lah awak bawa diri kemana pun awak pergi. Semua warga Sdary mengharapkan pelajar yang tinggalkan Sdary akan ‘Menjadi’. Kalau awak sayangkan Sdary, pesan2lah kat adik2 yang tinggal supaya hargai saat2 mereka ada di Sdary. Jangan dibazirkan masa yang ada. Selamat Maju Jaya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s