Selamat Tinggal SDARY

Posted: 31 December, 2007 in Umum

Saya selaku webmaster untuk laman ini terpaksa meninggalkan SDARYJB setelah permohonan pertukaran diluluskan berkuatkuasa 1 Januari 2008. Maka bermula detik itu, saya tidak lagi dapat mengemaskini maklumat untuk laman ini. Namun begitu, perkembangan laman ini InsyaAllah akan saya ikuti selagi ada daya. Buat pengganti saya yang akan menguruskan laman ini, moga lebih banyak maklumat yang dapat dimuatnaik.

Sepanjang hampir 6 tahun berkhidmat di SDARY, banyak pengalaman yang amat bermanfaat kepada saya. Daripada seorang yang sukar untuk berkomunikasi, saya mula jadi berani untuk berbicara. Dari seorang yang serba tidak tahu, akhirnya banyak ilmu yang saya timba. Dari seorang yang ‘lewa’, kini lebih ‘cakna’. Banyak lagi yang saya peroleh dari SDARY…

Pn Fatimah Jalil, Pn Fauziah Dawam(pemangku), En Juhair Jumaat dan akhir sekali Pn Hjh Norizah Abdul Manap… kalian adalah pengetua yang menjadikan diriku sepertinya sekarang. Dengan teguran, nasihat, pesanan dan pelbagai lagi buatkan diri ini semakin tabah menghadapi karenah pelajar dan teman-teman dalam dunia pendidikan.

Berada di SDARY bagaikan berada di ‘rumah’ sendiri. Teman-teman bagaikan ahli keluarga yang saling bantu membantu. Anak-anak didik umpama adik-adik yang perlu dibimbing… Dimarah, ditegur kerana rasa sayang…

Hati ini sayu untuk meninggalkan SDARY, namun saya perlu pergi. Walau jasad tidak di sini, namun hati ini akan sentiasa mengingati setiap detik perjalanan hidup di SDARY. SDARY dan warganya banyak meninggalkan kenangan yang tidak mungkin dapat saya lupakan.

Terima kasih untuk kalian semua yang memberikan kenangan ini. Salam untuk semua.

Comments
  1. Hjh MJ says:

    selamat bertugas disekolah baru. semoga lebih cemerlang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s